Official Sponsor

Friday, September 2, 2011

mercikFT first ever futsal tournament !!


barisan atas dari kiri : Hasbullah, Haidhar, Kiran, Zahir
barisan bawah dari kiri : Amirul, Fariz, Safwan
-
-
-
-

nih utk pengetahuan hampa semua..., team tuk 1st tournament mercikFT....

kalau semua nak taw..., team nie sebenaqnya.....xdak keeper tetap....
bila nak maen ja.., import merata.....tapi...,keeper je lar...
tapi.., kalau desperate tuh....pakai jugak ar bian terjun spa2....xkisah ar....

senarai pemain yang berdaftar...
* Haidhar (7)
*Safwan (8)
*Zahir (11)
*Fariz (20)
*Amirul (00)
*Kiran (28)
*Hasbullah, GK (1)

  • Dekat sana..., mercikFT diundi sekumpulan dengan 
    • sinar fc
    • amBank
    • Propel fc (kalau xsilap ar)

  • team sinar 2 baguih gak....GK depa..., budak sukma penang....mmg baguih ar....

tgok nih....ada gambaq time kami dekat sana..... 


tak maen lagi nih..., baru nak warm up !! 
*mood serius*



bagi arahan sket...baru nampak GANAS....kah3... 


menggelecek player sinar fc..., depa kena hangit ar....
muahahaha...
*sebenaqnya, kami kalah dengan depa, 3-1*


yang nie game dengan propel...,
nampak player mercikFT loncat sakan kan.....
sebab..., mercikno8 baru score goal !!
kira..., tgh celebrate ar tuh... !! 




mercikno11 sedang mengawal bola.....


cuba menahan bola yang akan dirembat !! 




captain kami yang xpenah official...., mercikno7
dia ja yang dok buat semua....hahahahahaha
dok bantah keputusan reff......
sebab goal yang xsepatutnya........apakan daya....
(peringkat suku akhir)



perjuangan Mercik Futsal Team, nampaknya hanya sampai ke pusingan
suku akhir sahaja......
dalam kumpulan plak.., kami menang sekali.., seri sekali..., dan jugak kalah sekali....
tapi kami p jugak suku akhir sebab kami semua ensem2...haha.... :)

pasukan yang tewaskan kami dekat suku akhir tuh..., jadik champ...!!
so.., agak2.., kalau kami xkalah dekat quarter tuh kan..., mesti kami dah champ...
hahahaha....


dah....buat kali nie..., sampai sini ja.....
esok lusa singgah lagi....ada lagi entry menarik.....

TUNGGU........

No comments:

Post a Comment

kami nk feedback..!! haha

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget