Official Sponsor

Friday, September 2, 2011

Maharajalawak Penang Road Tour ?????

semua pernah dengar...... MAHARAJALAWAK kan?? 

oke lar..., gua cerita sket....
MAHARAJALAWAK nie rancangan realiti TV lar....
menghimpunkan..., kebanyakan finalis RajaLawak dari musim pertama sampai musim kelima...,
faham dah kot..., kalau dok lembam lagi... google sendiri lar yer....


tapi..., point dekat sini.....apa kaitan mercikFT dengan MAHARAJALAWAK nih ?

memang xde kaitan langsung...., tapi...
kami nak mengaitkan jugak....hahahahahaha 

dah kami dapat taw yang MahaRajaLawak ni nak mai buat RoadTour dekat Penang nih, 
kami pon...pakat lar...nak p tengok live....asyik dok tengok dalam Utube ja...
(dah depa xtayang dekat AstroPrima, dok tayang dekat AstroMustika, Warna ja)
*memang kami semua subscribe ar.....

DAH!! Cukup takat 2...,


player-player mercikFT nie peminat jugak ar..., tiap2 minggu xmiss tgok dekat utube....
so.., bila ada peluang macam ni....kami saja ar p serbu....dah dekat dengan area kami....

kami nie.., bila ada satu event macam nih..., planning punya sempoi ar... hahaha.... 

kami plan nak bawak banner...., semua pakai baju warna sama....
tengok ar hasil dia.....

ALA DAFI
(tagline SEPAH)



nih gambaq sebelom kami p....dekat depan umah lagi.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tengok gambaq-gambaq lepas 2 plak.... 


tudia..., ahmad idham dok sengih2.....

gambaq masa show bukan xdak...tapi xelok....
bawah nie gambaq lepas show.....


kami dengan senyum lebaq menggedik depan stage!!!


meja juri pon kami sapu......
buat pekak ja......


lepas nih lagi gempak......

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-










haaaaa....amacam....
tengok lar dengan sapa kami bergambar tuh.....

sebahagian peserta MahaRajaLawak yang buat show malam 2 ade sekali...., 


sejak pada malam 2..., ade kesinambungannya lepas nih......

kesinambungan berkenaan MahaRajaLawak jugak !!

just wait and see................



No comments:

Post a Comment

kami nk feedback..!! haha

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget